Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Κυριακή, 05 / 05

Τελευταία ενημέρωση:07:28:05 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Πρόταση Επιστολής προς τα μέλη του Ο.Σ.Αχ. σχετ. με το Παμπελοποννησιακό Συνέδριο 2015

Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο θα γίνει στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο 2015.
Όπως και τα δύο προηγούμενα, αποφασίστηκε η διοργάνωση του να ανατεθεί στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου μας. Ζητούμε από εσάς να συμβάλλετε, με όποιο τρόπο επιθυμείτε, στην αρτιότερη οργάνωση του, ώστε να αποτελέσει άλλον έναν πετυχημένο σταθμό στην διαδρομή του περιφερειακού αυτού θεσμού. Ειδικότερα ζητάμε :
1. Να προσφέρετε ιδέες και προτάσεις για την θεματολογία του συνεδρίου (π.χ. οδοντική χειρουργική, προσθετική κ.τ.λ.) ή ακόμα και τίτλους ομιλιών που θα θέλατε να παρακολουθήσετε. Επίσης μπορείτε να προτείνετε ομιλητές Έλληνες ή ξένους που κρίνετε ότι είναι ενδιαφέροντες.
2. Τίτλο ομιλίας με σύντομη περιγραφή (100 λέξεις) που θα επιθυμούσατε να παρουσιάσετε. Αναφέρετε τον τρόπο παρουσίασης: εισήγηση, κλινικό περιστατικό, βιβλιογραφική ανασκόπηση, ερευνητική εργασία, κλινική ή εργαστηριακή επίδειξη (hands on), τηλεματική παρουσίαση.
3. Ιδέες για παράλληλες δραστηριότητες (ξεναγήσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις) με σκοπό την ψυχαγωγία των συνοδών μελών αλλά και των συνέδρων.
Παρακαλούμε στείλετε τις προτάσεις σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   έως  15 Φεβρουαρίου  2015.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου:
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ
ΑΡΜΠΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΘΑΜΠΕΤ ΓΙΑΣΕΡ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ
ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 Για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας                            Για την Επιστημονική Επιτροπή

         O Πρόεδρος                                                                        Ο Συντονιστής
   ΜΟΥΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                  ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
        Ο Γ.Γραμματέας
   ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΣΤΗΣ

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Πρόταση Επιστολής προς τα μέλη του Ο.Σ.Αχ. σχετ. με το Παμπελοποννησιακό Συνέδριο 2015