Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Κυριακή, 28 / 04

Τελευταία ενημέρωση:07:28:05 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Οδοντιάτρων στο Αίγιο 29/9/2023- 1/10/2023

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τένις Οδοντιάτρων
Αίγιο
 29/9/2023- 1/10/2023

Η Πανελλήνια Εταιρεία Αντισφαίρισης Οδοντιάτρων προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις 2023 στο Αίγιο, από την Παρασκευή 29/9/2023 έως και την Κυριακή 1/10/2023.
Το Πρωτάθλημα θα γίνει στις εγκαταστάσεις των δημοτικών γηπέδων τένις Άκολης Αιγίου, στο Αθλητικό Κέντρο Αβύθου (Ροδοδάφνη).


Περισσότερες πληροφορίες για γήπεδα και διαμονή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Παπαχριστόπουλο Γιώργο ταμία του Ο.Σ.Αχαΐας, μέλος της ΠΕΑΝΟ στο τηλέφωνο: 6947267038.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ- ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα γίνουν σε 3 γήπεδα Quick και θα είναι: μονό και διπλό ανδρών και γυναικών, (ανάλογα με τις συμμετοχές) καθώς και μικτό διπλό .
Θα γίνουν επίσης και αγώνες παρηγοριάς.
Ώρες αγώνων:
Όλοι οι αθλητές οδοντίατροι οφείλουν να κάνουν sign in την Παρασκευή 29/9/2023 από  11.00 έως 11:30 στον χώρο της γραμματείας των αγώνων (στο Αθλητικό Κέντρο Αβύθου).
Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες που ισχύουν για όλα τα μεγάλα τουρνουά και καλό θα είναι να την παρακολουθήσουν όλοι οι συμμετέχοντες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος οδοντίατροι από όλη την χώρα οι οποίοι είναι μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Ο
Δηλώσεις συμμετοχής:
Για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων, παρακαλούμε όπως δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας  
μέχρι την Τετάρτη 27/9/2023
 στην ιστοσελίδα μας με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο F/B ή τηλεφωνικά: 6944262036 (Κ.Αθανασόπουλος),  6944910877 (Θ. Σταύρου)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ-ΕΠΑΘΛΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στα δύο νικηφόρα sets . Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα καθοριστούν και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν διαιτησία και γραμματεία αγώνων.
Για την ομαλότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος η Επιτροπή Αγώνων μπορεί να τροποποιήσει τους κανόνες . Οι αποφάσεις της επιτροπής αγώνων είναι τελεσίδικες.
Η επιτροπή των αγώνων καθώς και ο επιδιαιτητής θα ορισθούν μεταξύ των συμμετεχόντων με την έναρξη των αγώνων.

Με τη συνδρομή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας και χορηγών, έχει εξασφαλιστεί:
1.    Φυσικοθεραπευτική κάλυψη των αγώνων από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ.
2.    Υγειονομική κάλυψη από το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Πατρών, κατά τη διάρκεια των αγώνων.
3.    Έπαθλα:
1 χρόνο δωρεάν αποκομιδή ιατρικών αποβλήτων-4επισκεψεις, από την Εταιρία Envirodent  αξίας 173,60 ευρώ  για τους νικητές του μονού ανδρών και γυναικών.
Δώρο αξίας 100,00 ευρώ από την Εταιρεία Δεληγιάννης Dental για κάθε νικητή του μικτού διπλού.
Δωροεπιταγή αξίας 100,00 ευρώ για υλικά ή ρουχισμό από την Βικτωρία Τζόβολου Οδοντιατρικά Είδη - Ιατρικά Ενδύματα, για κάθε νικητή του διπλού ανδρών.
4.    Τσάντα με τοπικά προϊόντα της Αιγιαλείας, όπως και αναμνηστικά μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες καθώς και νερό για τους αθλητές, χορηγία από την εταιρεία Κρίνος.

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00-22.00 θα πραγματοποιηθεί welcome cocktail party προσφορά του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας από το «Bartini Van Bar» δίπλα στο χώρο του γηπέδου για τους συμμετέχοντες.
Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης προσφέρει ο οδοντοτεχνίτης και dj κος Ιωάννης Τζόβολος.  
Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο δείπνο με ζωντανή μουσική και τραγούδι στην ταβέρνα Κρυσταλλένια στο Χατζή Αιγίου.
Ως είθισται οι απονομές και η λήξη θα γίνουν το μεσημέρι της Κυριακής μετά το τέλος των τελικών στο χώρο των γηπέδων.

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας
   Θ. Σταύρου                                     Κ. Αθανασόπουλος
Τα Μέλη:
 Β.Καλλιακμάνης
Γ.Γλυνός
Ν. Μάλλιος

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ
Οδοντιατρική είναι επιστήμη και τέχνη μαζί. Είναι η επιστήμη της ιατρικής των δοντιών με χρήση τέχνης, τεχνικής και τεχνικών μέσων.
Ίσως, δεν το έχουμε φανταστεί ποτέ, ότι απόλυτη εφαρμογή σ’ αυτό, την κάνουν οι οδοντίατροι που ασχολούνται με το άθλημα τένις.  
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ Οδοντίατρος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Οδοντιάτρων στο Αίγιο 29/9/2023- 1/10/2023